Sammen om at løfte de socialt udsatte

I mere end 30 år lyttede og rådgav Tine Bryld ungdommen, når de ringede ind til hende i det ugentlige radioprogram Tværs på DR. Tine Bryld var som socialrådgiver hele sit liv engageret i arbejdet med socialt udsatte, ligesom hun satte et stort præg på både social- og seksualpolitik i Danmark.

Tine Bryld sad i Plan B’s bestyrelse fra 2005 og frem til sin død i 2011. For at ære hendes livslange indsats for socialt udsatte tog Plan B derfor initiativ til Tine Bryld Prisen, en stor socialpris, som uddeles årligt i samarbejde med Trygfonden. Foreningen bag prisen blev grundlagt i 2012 og den blev uddelt første gang den 21. oktober 2013.

Tine Bryld Prisen uddeles i samarbejde med TrygFonden og er på 250.000 kroner, som gives til et projekt eller en organisation, som gør en særlig indsats for socialt udsatte, med mulighed for et yderligere beløb på 250.000 kroner til at videreudvikle den indsats, som prisen tildeles.

Lige nu tager prisudvalget imod indstillinger til Tine Bryld Prisen 2021. Du kan indstille en kandidat ved at sende en mail til info@tinebryldprisen.dk med din kandidat samt en begrundelse for indstillingen. Du kan sagtens indstille flere kandidater. 

Fra Plan B sidder administrerende direktør og psykolog Lea Holst i foreningens bestyrelse.

Du kan læse mere om Tine Bryld Prisen og foreningen bag her