VI er Psykologer, socialrådgivere, FAMILIEBEHANDLERE mm.

Alle vores medarbejdere har en socialfaglig uddannelse bag sig og modtager løbende supervision. I Plan B er vi både familiebehandlere, kontaktpersoner, socialrådgivere og psykologer m.m., som både arbejder alene og sammen på tværs af faggrupperne. Vi er specialister og arbejder tæt sammen i relevante teams.

PSYKOLOGER – FAMILIEBEHANDLERE – KONKTAKTPERSONER – ADMINISTRATION

Anna

Anna
Ungepsykolog, kontaktperson og VISO-specialist

Anna er uddannet psykolog og har en bred erfaring i samtaler med unge, der har været udfordret af ensomhed, angst, social isolation og skoleværing.

Læs mere

Gry

GRY
Psykolog, VISO-specialist og psykologfaglig koordinator

Gry er autoriseret psykolog og har stor erfaring med tværfagligt pædagogisk arbejde samt kriminalitetsforebyggende arbejde.

Læs mere

Botelle
Familiebehandler og kontaktperson

Læs mere.

Lene

Lene
Familiebehandler og kontaktperson

Lene er uddannet socialpædagog og er certificeret mindfullness coach. Hun har mange års erfaring inden for specialområdet, dagbehandling samt skoleværing og har særlig specialiseret viden omkring børn og unge med autismespetrumforstyrrelser.

Ditte
Psykolog, kropsterapeut, kontaktperson og viso-specialist

Læs mere.

Lea
Adm. direktør, psykolog og VISO-specialist

Lea er autoriseret psykolog og børnesagkyndig. Lea er specialiseret i at arbejde behandlende og udredende med børn og unge inden for områderne omsorgssvigt, vold og traumer samt børn og unge udsat for fysisk, psykisk og seksuelle overgreb.

 

Lea udarbejder også forældrekompetenceundersøgelser, prognosevurderinger, tilknytningsundersøgelser, traumescreeninger mm. samt tilbyder samtaleforløb til børn og unge.

Læs mere

Maja
psykolog og viso-specialist fyn/jylland

Maja er autoriseret psykolog og VISO-specialist i vores afdeling i Odense. 

Trine
Kontaktperson, familiebehandler og VISO-specialist

Trine er uddannet pædagog med en kandidat i pædagogisk antropologi. Trine og certificeret i “mentalisering i arbejdet med udsatte børn, unge og familier.”

Læs mere

Nicoline
Psykolog og VISO-specialist

Nicoline er uddannet psykolog og arbejder både behandlende og udredende med børn, unge og familier. 

Annette

Annette
Psykolog og VISO-specialist

Annette er autoriseret psykolog, børnesagkyndig og specialist i psykoterapi. I Plan B arbejder Annette med udredning og behandling af børn og unge inden for områderne omsorgssvigt, vold og traumer samt børn og unge udsat for fysiske, psykiske og seksuelle overgreb. Annette udarbejder også forældrekompetence-undersøgelser, prognosevurderinger, tilknytningsundersøgelser, traume-screeninger mm. samt tilbyder samtale-forløb til børn og unge.

Læs mere 

Anja
Psykolog og VISO-specialist

 

Læs mere 

Hakan

Hakan
Kontaktperson og bokse-/kickboksetræner

Hakan er uddannet pædagog og misbrugskonsulent og har mange års erfaring som kontaktperson for børn og unge. Herudover er det Hakan, der står for Plan B’s bokse- og kickboksetræning.

Læs mere

Mia Sylvester
Familiebehandler

Line
Familiebehandler

Line er uddannet lærer, familiebehandler og psykoterapeut. Hun er specialiseret indenfor familiedannelse, spæd- og småbørnsfamilier. Hun har mange års erfaring på specialområdet og i dagbehandling. Line arbejder dybdegående med tilknytnings- og relationsmønstre i familier med afsæt i Theraplay, neuroaffektiv udviklingspsykologi og narrativ samtaleterapi.

Læs mere

Tine
Fagchef

Tine er ansvarlig for vores indsatser og konsulenter og sidder til daglig som en del af administrationen. Tine er autoriseret psykolog og har tidligere været psykologfaglig leder inden for beskæftigelsesområdet samt leder for et kommunalt familiehus. 

Sarah

Sarah
Kontaktperson

Sarah er uddannet pædagog, og har stor erfaring med at arbejde med børn og unge. Sarah har tidligere arbejdet i dagbehandlingsregi på det specialiserede område og er uddannet indenfor en miljøterapeutisk referenceramme.

Læs mere

Christian
Kontaktperson

Christian er uddannet livredder og kropsterapeut og har mange års erfaring inden for specialområdet. Derudover er han personlig træner og kostvejleder. 

Læs mere

Lise
familiebehandler - fyn

.Lise er familiebehandler med mange års erfaringer indenfor området med børn, unge og familier.

Chaline

Chaline
Familiebehandler og kontaktperson

Chaline arbejder både som familiebehandler og kontaktperson. Hun er desuden uddannet i body-sds, kinesisk akupunktur og NADA-akupunktur.

Josephine

Josephine
Kontaktperson og misbrugskonsulent

Josephine er uddannet misbrugskonsulent og har været kontaktperson i Plan B siden 2004. Josephine har en diplomuddannelse i ledelse og MI og er certificeret i “mentalisering i arbejdet med udsatte børn, unge og familier”. Josephine er ligeledes uddannet NADA-akupunktør.

Læs mere

 

Katja

Katja
Fagchef

Katja er ansvarlig for vores indsatser og vores team af konsulenter og sidder til daglig som en del af administrationen. Katja er uddannet misbrugskonsulent, NADA-akupunktør, stress-coach, og har ligeledes kurser inden for SMART Recovery og er certificeret inde for metoden “mentalisering i arbejdet med udsatte børn, unge og familier”.

Læs mere

Mette

Mette
Familiebehandler

Mette er kandidat i pædagogisk psykologi, psykoterapeut (MPF) og ETF-parterapeut. Hun har mange års erfaring med helhedsorienteret familiebehandling i komplicerede familiesager og er desuden specialiseret inden for behandlingen af spiseforstyrrelser samt arbejdet med børn og unge med diagnoser og psykosocuale udfordringer. 

Læs mere

Jesper
Familiebehandler

Jesper er familiebehandler i Plan B og har stor erfaring med kriminalitetsforebyggende arbejde og afradikalisering. Jesper er uddannet politibetjent og har her arbejdet forebyggende med unge og familier og har været en del af SSP. Jesper har ligeledes arbejdet som familiebehandler i sager, hvor der har været risiko for banderekruttering og har også et indgående kendskab til autismesager.  

Læs mere

Laura
Psykolog og VIso-specialist

.

Jane Bøgh

jane
bogholder

Madison
Kontaktperson og familiebehandler

Madison er uddannet par- og psykoterapeut med specialiseringer inden for mentalisering og TFT/EFT. Madison har i mange år arbejdet med socialt udsatte børn, unge og familier. 

Læs mere

morten
Kontaktperson og familiebehandler - FYN

.Morten har en pædagogisk baggrund med mange års erfaring indenfor arbejdet med udsatte børn, unge og familier.