VI er kontaktpersoner, Psykologer, socialrådgivere, FAMILIEBEHANDLERE mm.

Alle vores medarbejdere har en socialfaglig uddannelse bag sig og modtager løbende supervision. I Plan B arbejder vi tæt sammen og på tværs af faggrupperne. Vi er specialister og arbejder sammen i relevante teams.

PSYKOLOGER – FAMILIEBEHANDLERE – KONKTAKTPERSONER – ADMINISTRATION

Anna

Anna
Ungepsykolog, kontaktperson og VISO-specialist

Anna er uddannet psykolog og har en bred erfaring i samtaler med unge, der har været udfordret af ensomhed, angst, social isolation og skoleværing.

Læs mere

Botelle
Familiebehandler og kontaktperson

Læs mere.


Tina Frederiksen
Familiebehandler

Læs mere.

Lea
Adm. direktør, psykolog og VISO-specialist

Lea er autoriseret psykolog og børnesagkyndig. Lea er specialiseret i at arbejde behandlende og udredende med børn og unge inden for områderne omsorgssvigt, vold og traumer samt børn og unge udsat for fysisk, psykisk og seksuelle overgreb.

 

Lea udarbejder også forældrekompetenceundersøgelser, prognosevurderinger, tilknytningsundersøgelser, traumescreeninger mm. samt tilbyder samtaleforløb til børn og unge.

Læs mere

Trine
Kontaktperson, familiebehandler og VISO-specialist

Trine er uddannet pædagog med en kandidat i pædagogisk antropologi. Trine og certificeret i “mentalisering i arbejdet med udsatte børn, unge og familier.”

Læs mere

Nicoline
Psykolog og VISO-specialist

Nicoline er uddannet psykolog og arbejder både behandlende og udredende med børn, unge og familier. 

Camilla
Socialrådgiver og familiebehandler

 

Læs mere 

Hakan

Hakan
Kontaktperson og bokse-/kickboksetræner

Hakan er uddannet pædagog og misbrugskonsulent og har mange års erfaring som kontaktperson for børn og unge. Herudover er det Hakan, der står for Plan B’s bokse- og kickboksetræning.

Læs mere

Mia Sylvester
Familiebehandler, Fyn

Line
Familiebehandler

Line er uddannet lærer, familiebehandler og psykoterapeut. Hun er specialiseret indenfor familiedannelse, spæd- og småbørnsfamilier. Hun har mange års erfaring på specialområdet og i dagbehandling. Line arbejder dybdegående med tilknytnings- og relationsmønstre i familier med afsæt i Theraplay, neuroaffektiv udviklingspsykologi og narrativ samtaleterapi.

Læs mere


Christian
Kontaktperson

Christian er uddannet livredder og kropsterapeut og har mange års erfaring inden for specialområdet. Derudover er han personlig træner og kostvejleder. 

Læs mere

Lise
familiebehandler - fyn

.Lise er familiebehandler med mange års erfaringer indenfor området med børn, unge og familier.

Chaline

Chaline
Familiebehandler og kontaktperson

Chaline arbejder både som familiebehandler og kontaktperson. Hun er desuden uddannet i body-sds, kinesisk akupunktur og NADA-akupunktur.

Josephine

Josephine
Kontaktperson og misbrugskonsulent

Josephine er uddannet misbrugskonsulent og har været kontaktperson i Plan B siden 2004. Josephine har en diplomuddannelse i ledelse og MI og er certificeret i “mentalisering i arbejdet med udsatte børn, unge og familier”. Josephine er ligeledes uddannet NADA-akupunktør.

Læs mere

 

Katja

Katja
Fagchef

Katja er ansvarlig for vores indsatser og vores team af konsulenter og sidder til daglig som en del af administrationen. Katja er uddannet misbrugskonsulent, NADA-akupunktør, stress-coach, og har ligeledes kurser inden for SMART Recovery og er certificeret inde for metoden “mentalisering i arbejdet med udsatte børn, unge og familier”.

Læs mere

Mette

Mette
Familiebehandler

Mette er kandidat i pædagogisk psykologi, psykoterapeut (MPF) og ETF-parterapeut. Hun har mange års erfaring med helhedsorienteret familiebehandling i komplicerede familiesager og er desuden specialiseret inden for behandlingen af spiseforstyrrelser samt arbejdet med børn og unge med diagnoser og psykosocuale udfordringer. 

Læs mere

Jesper
Familiebehandler

Jesper er familiebehandler i Plan B og har stor erfaring med kriminalitetsforebyggende arbejde og afradikalisering. Jesper er uddannet politibetjent og har her arbejdet forebyggende med unge og familier og har været en del af SSP. Jesper har ligeledes arbejdet som familiebehandler i sager, hvor der har været risiko for banderekruttering og har også et indgående kendskab til autismesager.  

Læs mere

Jane Bøgh

jane
bogholder

Madison
Kontaktperson og familiebehandler

Madison er uddannet par- og psykoterapeut med specialiseringer inden for mentalisering og TFT/EFT. Madison har i mange år arbejdet med socialt udsatte børn, unge og familier. 

Læs mere