+45 33 15 20 23

Ny app fra PLAN-B

PLAN-B har udviklet en app særligt til de unge, som har brug for hjælp i overgangen til voksenlivet. Du kan hente appen her:

https://planb1.goodbarber.com/

Bemærk at det af tekniske hensyn er en såkaldt PWA. For dig betyder det bare, at du skal hente den via linket og gemme appen på din homescreen (se guide her: https://www.youtube.com/watch?v=5nlmv2i301U).

I appen kan du bl.a. finde lettilgængelige informationer om lovgivning og praktiske forhold, fx boligstøtte, Nem-ID og ungdomskriminalitetsreformen. Her er også vejledninger til akutsituationer, fx links og telefonnumre til Giftlinjen, Børnetelefonen, Den Sociale Døgnvagt m.fl. Du kan også få et hurtigt overblik over bl.a. præventionsmidler, foreningsliv og jobansøgninger, så du bliver godt rustet til både sociale og samfundsmæssige udfordringer.

Appen vil løbende blive opdateret med nyt indhold og nye features, bl.a. mulighed for at booke plads på PLAN-B’s fællesskaber og aktiviteter.

God fornøjelse!